Despre club

CE ÎNSEAMNĂ BUCOVINA TENNIS CLUB?

Pasiune pentru performanță

La Bucovina Tennis Club tenisul este mai mult decât un sport, este o comunitate determinată să fie mereu învingătoare, să obțină performanțe și să consolideze conexiuni care contează.

DRUMUL CĂTRE PERFORMANȚĂ

Experiență și dedicare

Ciprian Onufrei este principalul antrenor al Bucovina Tennis Club. Acesta are o experiență de peste cinsprezece ani în tenis și a absolvit școala britanică de antrenori. Cunoaște și promovează tehnicile de practicare a tenisului la nivel de performanță și cu scopul de a obține excelență.

CONCENTRAȚI PE TENIS

Viziunea noastră

Ne propunem să valorificăm puterea acestui sport, promovând educația, sănătatea și bunăstarea, pentru a crea următoarea generație de lideri ai tenisului și ai comunității.

TENIS LA SUPERLATIV

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a construi campioni pe teren și în afara terenului. Oferim antrenamente de înaltă performanță și dezvoltăm abilități de viață precum disciplina, respectul și încrederea în forțele proprii.

VALORILE NOASTRE

Excelența

Avem un angajament puternic față de excelență și îmbunătățirea continuă a rezultatelor.

Integritatea

Ne angajăm în respectarea unor standarde etice ridicate și ne încurajăm constant studenții să atingă obiective competitive fără a-și compromite integritatea.

Prietenia și respectul

Credem că tenisul nu înseamnă doar turnee, cupe și medalii, ci și o platformă unde prietenia și respectul sunt câștigate și cultivate.

Transparența

Luăm întotdeauna decizii pe baza unor politici aplicate în mod consecvent și a unor termeni clar definiți.

Munca în echipă

Nimic din ceea ce facem nu ar putea fi posibil fără o echipă dedicată, care iubește tenisul și pune pasiune în construirea unui program de antrenament care vizează performanța.

Sponsorii noștri